Om os

CareFit - Vi vil gøre dig og din krop glad!

Vores mission er at levere kvalitetsbevidste og suveræne produkter til dig og din krop. Vi ved fra egne erfaringer, hvor stor en betydning det har for vores humør og livsglæde, at døje med ømme muskler og en træt krop, som ikke er klar til træning og aktivitet. Vores drøm er at kunne hjælpe alle med at opnå en bedre livskvalitet og bedre sundhed. 

Vi bygger vores viden, ideer og inspiration ud fra de behov, der mangler at blive opfyldt i ens hverdag. Vi holder skarpt øje med nye velværeprodukter, nye teknologier og eksperter indenfor området, således at CareFit kan få de bedste produkter, som er ny udviklet i bedste kvalitet til vores kunder. 

Vi har fuld kontrol over vores værdikæde, og samarbejder kun med leverandører i europa der lever op til vores strenge krav om ordentlige arbejdsforhold samt bæredygtige og miljøbeviste produktionsprocesser. 

CareFits hensyn ses også, da vi har indgået et samarbejde med nonprofitorganisationen One Tree Planted for at støtte de danske skove. Når du køber et produkt hos os, planter vi et træ og du støtter dermed en god sag! Som virksomhed har vi pligt til at hjælpe klimaet. Derfor håber vi, at mange flere virksomheder vil støtte op om en god sags tjeneste, som One Tree Planted. 

Hos CareFit går vi op i følgende 2 ting:

1. Glade kunder ⇨ Dette opnår vi ved at have god kundeservice, lækre produkter og hurtig levering. 

2. Høj kvalitet og god pris ⇨ Vi stræber altid efter at have den højeste kvalitet på alle vores produkter. Vores produkters pris er presset i bund, sådan at alle kan være med til en fair pris.

Du kan få hurtig ekspedition ved at klikke her, hvor vi bestræber os på at svare indenfor 4 timer. Alternativt kan du sende en mail på support@carefit.dk